Progressief en conservatief in ondernemingsland ([s.n.], 1979)
Rede gehouden ter gelegeheid van zijn afscheid als buitengewoon hoogleraar in de algemene bedrijfsvoering aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en het Interuniversitair Instituut te Delft.