Regeling voor het werken in stukloon in de haven- en aanverwante bedrijven te Amsterdam (Scheepvaart Vereeniging Noord, 1938)
Bijlage 2 van de collectieve arbeidsovereenkomst, geldig van 8 Februari 1932 af.