Stichting Steun aan de Argentijnse Moeders. V.l.n.r. Zittend: Van Ammelrooy, Bouhuys, (?), Den Uyl, met blad in handen Van Santen - Pejić, Maya, (1979)
Stichting Steun aan de Argentijnse Moeders. V.l.n.r. Zittend: Van Ammelrooy, Bouhuys, (?), Den Uyl, met blad in handen Van Santen.