Elvaskrant. Stichting Landelijke Vrijwilligers Aktiviteiten Centrum. Informatie voor vrijwilligersgroepen in het jeugd- en welzijnswerk
Voortzetting van: Stakkerkrant. Maandkrant voor jongerengroepen en jongerenwerk (ZK 32906).