Verlag over 1922 van den avondvakcursus voor leerlingen in de typografie / . Verslag avondvakcursus voor leerlingen in de typografie (Typ. Studiekring "Haarlem" [etc.], 1923)
Omslagtitel: Verslag avondvakcursus voor leerlingen in de typografie.