[Hungarian Monitoring: Special Edition: Kossuth Radio's New Year's Eve Cabaret], 31 December 1989 . Magyar rádiófigyelő: Különkiadás: A Kossuth Rádió szilveszteri kabaréja, 1989. december 31 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. "We think we can call it a day!" End-of-year program Spokesman: István Verebes Editors: Tivadar Farkasházy, Miklós Kaposy, Péter Sinkó In the program: - András Nagy Bandó's letter to Miklós Németh - Gálvölgyi-Kern: "Calypso 873" parody - Radio cabaret news - Plot no. 301 in Kerepesi cemetery: Hungarian Socialist Workers' Party (MSZMP)'s farewell - Parody of the Bokor case with György Markos and György Nádas - József Ihos: village meeting - Géza Hofi number Tőlünk befejezhetjük! Szóvivő: Verebes István Szerkesztők: Farkasházy Tivadar, Kaposy Miklós, Sinkó Péter A műsorban elhangzott: - Nagy Bandó András levele Németh Miklóshoz - Gálvölgyi-Kern: "Calypso 873" paródia - Rádiókabaré hírek - A 301-es pártcella: az MSZMP búcsúztatása - Bokor ügy paródia Markos György és Nádas György előadásában - Ihos József: Falugyűlés - Hofi Géza magánszáma