Gazeta Zjazdowa . no. 15, 1981 - "Solidarność", Biuro Informacji NSZZ "Solidarność" ZR Wielkopolska Południowa w Kaliszu, [ed. Biuro Informacji NSZZ "Solidarność" Region Wielkopolska Południowa] (NSZZ "Solidarność" ZR Wielkopolska Południowa, 1981)
Print run: 15000 copies