Verslag van de algemene vergadering
(1950): Centrale Bond van Ziekenfondsen, met agenda voor de a.v. op 30 juni 1950 en het jaarverslag over het jaar 1949. Buitengewone algemene vergadering: (1952):24 nov., (1955):21-22 jan.; 12 dec.; (1957):20 dec.; (1968):20 mrt.