Hoorzitting in de Tweede kamer. Midden, zittend: directeur Bosman van ADM/NSM. Achter hem: Honing (Industriebond). Rechts: Veltman (OR-NSM) - Pellanders, Michel,
Hoorzitting in de Tweede kamer. Midden, zittend: directeur Bosman van ADM/NSM. Achter hem: Honing (Industriebond). Rechts: Veltman (OR-NSM).