Traditii de solidaritate internationalista româno-sovietice. Ed. a'doua rev. s̜i adaugita. Sub îngrijirea lui Gh[eorghe] Unc s̜i Gh[eorghe] (Bucures̜ti Editura politica, 1977)
Institutul de studii istorice s̜i socialpolitice de pe lîngua CC al PCR.