Interview met buurtbewoners van de Schilderswijk over de tentoonstelling in het Volksbuurtmuseum over de crisisjaren 1929-1940 - Amsberg, Kiki.
Interview met buurtbewoners van de Schilderswijk over de tentoonstelling in het Volksbuurtmuseum over de crisisjaren 1929-1940.