Beknopt verslag van de zesde Internationale Arbeidsconferentie, gehouden te Genève, 16 Juni - 5 Juli 1924 (Boekhandel Belinfante, 1924)
Maandschrift van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Jrg 1924, bijvoegsel afl. 9.