Na de bezichtiging van de grafische tentoonstelling in de Haarlemse Doelen. Plaats van de personen achter op de foto - Wal, J.Th.A. van der,
Na de bezichtiging van de grafische tentoonstelling in de Haarlemse Doelen. Plaats van de personen achter op de foto.