De Deltawerken en de hieruit voortvloeiende moeilijkheden voor de Veerse vissers (ZEVIBEL, 1962)
Reactie op "De Deltawerken en de toekomst van de Veerse vissers" van het Ministerie van Sociale Zaken en Volksgezondheid in samenwerking met de Commissie ex art. 8 der Deltawet.