Algemeene naamlijst der leden van de Nederlandsche Maatschappij ter Bevordering van Nijverheid te Haarlem . Naamlijst der leden / Nederlandsche Maatschappij ter Bevordering van Nijverheid
Ook o.d.t. Naamlijst der leden