Programma: 3 februari B-Boy Galactica; 4 februari Weezer; 7 februari Freddie McGregor, Judy Mowatt, Shinehead + 809 Band; 9 februari Wayne Kramer
Programma: 3 februari B-Boy Galactica; 4 februari Weezer; 7 februari Freddie McGregor, Judy Mowatt, Shinehead + 809 Band; 9 februari Wayne Kramer.