Bestuurders van AJC en Stichting voor Zon en Vrijheid voor De Voorpost. V.l.n.r. Van Halm, Bloemendaal, Adri Vorrink, Vorrink-Breetveld, Thomassen, Barmes, Peters en Koos Vorrink (1936)
Bestuurders van AJC en Stichting voor Zon en Vrijheid voor De Voorpost. V.l.n.r. Van Halm, Bloemendaal, Adri Vorrink, Vorrink-Breetveld, Thomassen, Barmes, Peters en Koos Vorrink.