Koffiehuis in de 3e Zwanegatstraat. Kopie van exemplaar van de Gemeentelijke Archiefdienst Rotterdam - Ganter, W.
Koffiehuis in de 3e Zwanegatstraat. Kopie van exemplaar van de Gemeentelijke Archiefdienst Rotterdam.