Demonstratie van Angola Comité e.a. voor de onafhankelijkheid van Guinee-Bissau in Rotterdam - Wessing, Koen,
Demonstratie van Angola Comité e.a. voor de onafhankelijkheid van Guinee-Bissau in Rotterdam.