Verslagen van de inspecteurs van den arbeid in het Koninkrijk der Nederlanden / . Centraal verslag der Arbeidsinspectie in het Koninkrijk der Nederlanden
Sinds (1909) o.d.t.: Centraal verslag der Arbeidsinspectie in het Koninkrijk der Nederlanden. - Sinds (1962) o.d.t.: Jaarverslag van de Arbeidsinspectie. Sinds (1892): Departement van Waterstaat, Handel en Nijverheid, sinds (1901): Departement van Binnenlandsche Zaken, sinds (1903): Departement van Landbouw, Nijverheid en Handel, sinds (1917) Departement van Arbeid (Handel en Nijverheid), sinds (1931): Departement van Economische Zaken en Arbeid, sinds (1932): Departement van Sociale Zaken, sinds (1944): Ministerie van Sociale Zaken (en Volksgezondheid).