Herdenking van het 25-jarig overlijden van H. Gerhard met een demonstratie naar zijn graf op de Oude Wester begraafplaats
Herdenking van het 25-jarig overlijden van H. Gerhard met een demonstratie naar zijn graf op de Oude Wester begraafplaats.