Adviezen over een ontwerp - werktijdenbesluit voor bad- en zweminrichtingen . over een ontwerp - werktijdenbesluit voor bioscopen; over een ontwerp - besluit tot wijziging van het werktijdenbesluit voor kantoren 1957.; ('s-Gravenhage, 1957)
Publikaties van de Sociaal-Economische Raad 1957. No, 7.