China, een land in ontwikkeling. Met bijdrn van H. Verbrugh, W.F. Wertheim e.a (Bond van Nederlandse Volksuniversiteiten, Stichting Radio- Volksuniversiteit, 1974)
Uitg. in samenwerking met de Stichting Nederland-China.