Toespraak burgemeester Roozemond tijdens bezoek delegatie KZA en Alkmaar Tegen Fascisme en Racisme. Serie van 2 foto's
Toespraak burgemeester Roozemond tijdens bezoek delegatie KZA en Alkmaar Tegen Fascisme en Racisme. Serie van 2 foto's.