Arbeid en verzet. Documentatie over arbeidsconflicten in Nederland vanaf 1968. [Met bijdrn van F. Bouwens, J. Vroemen e.a.] (Documentatie- en Informatiecentrale van De Horstink, 1976)
Met afbn, bibliogr., graf., prtn en tabn. DIC map 57.