Bouwstoffen voor de sociaal-economische geschiedenis van Indonesië van ca 1800 tot 1940 : (Koninklijk Instituut voor de Tropen)
1 : Koloniale Studiën, 1916-1941, Koloniaal Tijdschrift, 1912-1941 / Gerard J. Telkamp. - 1977. - 89 p