Van burgerlijke staathuishoudkunde tot proletarische maatschappijleer. Rede gehouden op 30 October 1920 [...] te Amsterdam ("Ontwikkeling", 1920)
Overgedr. uit: "De Socialistische Gids". Jrg. 5, 1920, November.