De lasten van de sociale verzekering in de volkshuishouding. - G[erardus] M[ath.] J. Veldkamp. De economie der sociale zekerheid (Z.pl., 1969)
Overdr.: "Sociaal Maandblad Arbeid". Jrg 1969. Preadviezen uitgebracht voor de Vereniging voor Arbeidsrecht.