De arbeiders van de steenfabriek Spreeuwenhoek tijdens de zilveren bruiloft van A. Mijnlief LFzn. en G.W. Jorissen
De arbeiders van de steenfabriek Spreeuwenhoek tijdens de zilveren bruiloft van A. Mijnlief LFzn. en G.W. Jorissen.