Internationale solidariteit: Solidariteit met Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland en Baskenland
Internationale solidariteit: Solidariteit met Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland en Baskenland.