Sint Joris : orgaan van de Nederlandsche Roomsch-Katholieke Bond voor Arbeiders(sters) in de Slagers- en Aanverwante Bedrijven
Voortzetting van: De R.K. Slagersgezellenbond. Bondsblad ... (ZF 17228). - Voortgezet als: Sint Joris. Orgaan van de Ned. Kath. Bond van Arbeiders(sters) in Voedings- en... (ZF 31006).