Jaarboekje / Bond van Roomsch Katholieke Werkliedenvereenigingen in het bisdom 's Bosch
Van (1913) - (1917) verscheen het jaarverslag o.d.t. Jaarboekje. Van (1908) - (1910) uitg. door Het Secretariaat van den Arbeid in het Diocees 's Bosch; van (1912) - (1917) uitg. door de Bond van Roomsch Katholieke Werkliedenvereenigingen in het bisdom 's Bosch.