Schermerhorn spreekt bij het jubileum ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Werkplaats. Op de eerste rij: Boeke. Serie van twee foto's
Schermerhorn spreekt bij het jubileum ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Werkplaats. Op de eerste rij: Boeke. Serie van twee foto's.