Ill. bij "Kuyperiaantjes : kleine gedichten voor de leden der rechterzijde door wijlen H. van Alphen geinspireerd aan L.M. Hermans. . Afbeelding 1: Links: Staalman, afbeelding 2: Talma, afbeelding 3: links Kuyper, rechts De Waal Malefijt - Hahn, Albert,
Ill. bij "Kuyperiaantjes : kleine gedichten voor de leden der rechterzijde door wijlen H. van Alphen geinspireerd aan L.M. Hermans. Afbeelding 1: Links: Staalman, afbeelding 2: Talma, afbeelding 3: links Kuyper, rechts De Waal Malefijt.