Manifestatie in Bellevue tegen de aantasting van het stakingsrecht op initiatief van het amsterdamse bouwvakactiecomité, heierscomité, schilderscomité en verschillende bedrijfs- en buurtcomités - Bennekom, Kors van,
Manifestatie in Bellevue tegen de aantasting van het stakingsrecht op initiatief van het amsterdamse bouwvakactiecomité, heierscomité, schilderscomité en verschillende bedrijfs- en buurtcomités.