Clio en Minerva. Sociale geschiedenis en sociale wetenschap. Openbare les, gegeven bij het aanvaarden van het ambt van lector in de sociale geschiedenis aan de Rijksuniversiteit te Leiden op [...] 6 juni 1967 (Universitaire Pers)
Met bibliogr.