Serie van 2 foto's. Gemeente-ambtenaren verbranden huisjes van "belastingconsulent" Lubbers en "uitbeenderij" Rietkerk. Op de dam - Singels, Han
Serie van 2 foto's. Gemeente-ambtenaren verbranden huisjes van "belastingconsulent" Lubbers en "uitbeenderij" Rietkerk. Op de dam.