In het congresgebouw van de Jaarbeurs. Spit: geheel rechts, zittend. Vanaf de 'B' op het spandoek v.l.n.r.: Bode, Kok en Drabbe - Singels, Han,
In het congresgebouw van de Jaarbeurs. Spit: geheel rechts, zittend. Vanaf de 'B' op het spandoek v.l.n.r.: Bode, Kok en Drabbe.