Maandblad van de Vereeniging voor Vrouwenkiesrecht. . Maandblaadje / uitg. door de Vereeniging voor Vrouwenkiesrecht
Ook o.d.t.: Maandblaadje / uitg. door de Vereeniging voor Vrouwenkiesrecht Vanaf (1919):no.10 o.d.t.: Maandblad van de Nederlandsche Vereeniging van Staatsburgeressen. VOORTGEZET ALS: Vrouw en gemeenschap : maandblad ... (ZK 17565).