Programma: 4-7 maart The Phantom Captain; 5-7,12-14 maart Jango; 11-13 maart Carrousel; 19-21 maart Voorjaars festival; 25-28 maart Friends Roadshow; 26-28 maart Theatre Slapstique (1976)
Programma: 4-7 maart The Phantom Captain; 5-7,12-14 maart Jango; 11-13 maart Carrousel; 19-21 maart Voorjaars festival; 25-28 maart Friends Roadshow; 26-28 maart Theatre Slapstique.