Revolucionarni radnički pokret u Zrenjaninu. 1918-1941. Ured.: Svetislav Ješić (Skupština opštine Zrenjanin)
Reg. Izvori za istoriju Zrenjanina. 1. 1918-1921. Uvodna studija, izbor i objašnjenja Danilo Kecić. 1976