Honderd jaar katholiek werk in de hoofdstad. Gedenkboek van de Vereeniging tot weldadigheid van den Allerheiligsten Verlosser 1841-1941. [Met een voorw. van J.P. Huibers] (Urbi et orbi, 1941)
Met afbn, prtn en reg.