In het land der Fariseërs : - Hahn, Albert,
Titel prent: Troost : Van Vliet en Passtoors: "Arme kranke, geneeskundige hulp kunnen wij u niet bieden, maar verheug u, want wij hebben de symbolen der coalitie gered!".