Afmeting incl. lijst. Uitsnede uit een schilderij bestaande uit twee delen die zijn vernietigd. Het oorspronkelijke schilderij is gebruikt voor een CPN-kalender uit 1979. Zie ook no. 1999/32 fol - Desjardine, (1978)
Afmeting incl. lijst. Uitsnede uit een schilderij bestaande uit twee delen die zijn vernietigd. Het oorspronkelijke schilderij is gebruikt voor een CPN-kalender uit 1979. Zie ook no. 1999/32 fol.