Advies inzake het wetsvoorstel van de heer Vondeling c.s. tot wijziging van de Wet kapitaaluitgaven publiekrechtelijke lichamen. Uitgebracht aan de ministers van financien, van binnenlandse zaken en van economische zaken (Sociaal-Economische Raad, 1971)
Sociaal-Economische Raad, 1971, 4.