Paedagogica belgica academica. [Dl] XVI, [A.] [Samengest. door] R.L. Plancke & J. Souvage] (Hoger Instituut voor Psychologische en Pedagogische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit], 1966)
Met regs. Paedagogica belgica. Periodiek overzicht van de Belgische pedagogische studiën. Nederlandse en Franse tekst.