Den Uyl in TV-studio op avond van de verkiezingen, neemt telefonische felicitaties in ontvangst. Links: Van der Wiel - Singels, Han,
Den Uyl in TV-studio op avond van de verkiezingen, neemt telefonische felicitaties in ontvangst. Links: Van der Wiel.