De grondwetsherziening 1967-1971 (Ministerie van Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, 1972)
Met bibliogr. en krt. Teksten en documenten, Nr 279, 280, 281, Jan., Febr., Maart 1972.