Na afloop van de demonstratie werden de fakkels gebruikt om kleine brandjes te stichten. Tijdens de 1 mei-betoging, georganiseerd door PvdA, PSP, ASVA, SVB, SJ en Politeia
Na afloop van de demonstratie werden de fakkels gebruikt om kleine brandjes te stichten. Tijdens de 1 mei-betoging, georganiseerd door PvdA, PSP, ASVA, SVB, SJ en Politeia.