Het Nieuwe Testament, of Al de boeken des nieuwen verbonds van onzen Heer Jezus Christus. Op last van de Hoogmog. heeren Staten-Generaal der Vereenigde Nederlanden. [...] in de jaren 1618 en 1619 uit de oorspr. (Grieksche) taal in onze Nederlandsche getrouwelijk overgezet (Dordrecht, 1859)
Uitg. van het Nederlandsch Bijbelgenootschap.